Kom roeien bij SPORT GENT !

05.05.2021

Carrefour wil graag de sportclubs steunen bij de heropstart na de Covid19-pandemie met de ‘Steun je sportclub’ campagne.

SPAAR STEUNCODES

Vanaf 5 mei 2021 tot en met 12 juli 2021 krijgt elke klant in alle Carrefourwinkels in België en op Carrefour.eu op vertoon van je Carrefour Bonus Card per aankoopschijf van 20 euro of bij deelnemende producten telkens 1 steuncode.

DONEER STEUNCODES AAN KONINKLIJKE ROEIVERENIGING SPORT GENT

Elke steuncode heeft een unieke QR-code. Scan deze met de ‘Steun je sportclub’ app of geef ze in via steunjesportclub.carrefour.eu en selecteer Koninklijke Roeivereniging Sport Gent.

Je kan de steuncodes ook afgeven aan je trainer. Dan registreren we ze voor jou.

Eens we voldoende steuncodes gespaard hebben, kunnen we geschenken kiezen uit de catalogus.

 

 

02.05.2021

Bij het begin van een nieuwe maand kunnen we u ook een aantal nieuwe perspectieven bieden!

1/ Onze website kreeg een "opfrisbeurt": een nieuwe layout zorgt ervoor dat de website voor u gebruiksvriendelijker wordt. Daarenboven is het ook eenvoudiger voor de beheerders om de website up to date te houden.

Neem zeker een kijkje op www.krsg.be en deel ons uw bevindingen mee.

2/ Na maandenlange skifftrainingen en later sporten met maximaal 4 personen, is de sportbubbel nu uitgebreid tot 10 personen.

3/ Vanaf zaterdag 08 mei mag Kantien terug open! Het terras wordt volop in gereedheid gebracht om u allen met open armen te ontvangen per bubbel van 4 personen aan een tafel. Hopelijk zijn ook de weergoden ons tegen dan goed gezind.

Blijf bij deze versoepelingen wel waakzaam en hou je verder strikt aan de regels. We zijn op goede weg, maar het virus is nog niet bedwongen!

Hou het veilig en gezond. Hopelijk tot gauw!

 

 

12.04.2021  : Ruben Claeys eindigt 2de in C-finale 2x op EK in Varese (I)

bron : De Gentenaar

Ruben Claeys en coach Rudy De Coninck mogen terugblikken op een geslaagd EK. Claeys en teamgenoot Pierre De Loof sloten dit toernooi af op een 14de plaats. Niet die rangschikking, wel het feit dat ze door geen enkel olympisch geselecteerd team werden weggeroeid, is hoopvol !

Dat bleek de meest positieve, veelbelovende vaststelling. Ruben Claeys (KR Sport Gent) en Pierre De Loof leverden ondanks hun twee keiharde, knappe races op vrijdag ook zaterdag een puike plaatsingsrace af voor de C-of D-finale. Het Gents-Brugse duo finishte daarin tweede, op minder dan twee tienden van één seconde na de Spanjaarden Romero-Pujolar, 5de op het WK 2019 in de lichte dubbeltwee en dus al zeker present in Tokio.

Ruben Claeys en zijn teamgenoot plaatsten zich daarmee vlot voor de C-finale. Daarin gaven ze de Spanjaarden een koekje van eigen deeg. Die C-finale wonnen ze niet: daarin moesten ze hun meerdere erkennen in de Noorse dubbeltwee Brun-Strandli, twee lichtgewichten die brons wonnen op de OS 2016 en in de voorbije WK’s telkens Brys-Van Zandweghe iets te snel af waren.

Opsteker

Claeys-De Loof kwamen slechts anderhalve seconde tekort om toch die zege te pakken. Dat was na drie verschroeiende EK-races een enorme opsteker. Ruben Claeys en Pierre De Loof sloten dit EK dus af met een veertiende plaats op 24 teams en kunnen bijgevolg hoopvol uitkijken naar de nationale selectie voor de laatste olympische kwalificatieregatta

 

10.03.2021  Onze "Jean" in "Het Laatste Nieuws"

12/02/2021 : Kampioenenstuurvrouw Annelore Ameel stapt in Oudenaarde in het huwelijksbootje met Michael !  Proficiat aan het paar en de familie !